Mikulás-party

December 2-án, péntek délután az iskola Mikulás-partyt szervezett a felső tagozatosak számára.Az egész buli egy izgalmas vetélkedő sorozattal indult.
Volt egy olyan feladat amikor egy „Mikulást” kellet felöltöztetni, és közben versenyezni kellett egy másik osztállyal.
A legjobb feladat szerintem az volt, amikor az osztályok egy előzetesen kihúzott modern szerkezetnek reklámot találtak ki, és azt adták elő az iskola előtt. Ez volt a Sulishop.
A Sulishopot és az összes vetélkedőt a zsűri értékelte, vagyis Kriszti néni, Kati néni, Erika néni, és Kurucz Adrienn, a DÖK-elnökhelyettese.
A végén persze minden osztály elért egy helyezést a vetélkedőn összegyűjtött pontokból.
A vetélkedő után következett a tombola. Értékes nyereményeket lehetett nyerni pl:egér,könyv,fülhallgató. A főnyeremény egy wellness-nap és egy tablet volt. Nagyon boldogok lehettek a főnyeremény tulajdonosai!
mikulas2
Az est tetőpontja a discó volt. A sok-sok diák a fényekkel kivilágított tornateremben táncolt. Eközben, aki épp pihenni akart vagy nem érezte jól magát a discoban az az ének teremben telepedhetett le, és egy kis forró teát, sütit fogyaszthatott el. Fél 7-ig a tornateremből a hangos zene és a gyerekek boldog hangjai hallatszottak ki.
Szerintem ez a Mikulás buli fantasztikusan sikerült és bizonyára az összes diák így gondolja.
mikulas3
Készítette: Szabolcs Dóra 5. b