Ajánlók színesen

Könyvajánló: Kedves olvasók! Ezt a könyvet azért választottam, mert egyaránt lehet érdekes fiúknak és lányoknak.

A történet nem itt és nem most játszódik, és nem is a realisztikus világban. Hanem egy másik helyen, más időben és talán valahol máshol az univerzumban, de annyi biztos, hogy az olvasók és az író képzeletében.

Angie Sage, az általam választott zseniális sorozat írója 1952. június 20-án született. A Szeptimusz könyvsorozatában 4 könyvet írt. Minden történet fantasztikus elemeket tartalmaz, ezért is nagyon érdekes. Néhány szerelmi szálra is felfigyelhetünk benne. Én harmadikos voltam amikor olvasni kezdtem, de most hatodikban is ugyanolyan jó.

Mindenkinek ajánlom, de főleg azoknak, akik szeretik a fantasy könyveket.

Zeneajánló: Kezdjük a vidámabb számunkkal, a Mr. A-vel. Ez egy eléggé pörgős, fiatalos szám. Vagyis pont nektek való. Ez a dal a Bexi sorozatból való. Nagy Márk énekli a könyvben. A dal stílusa abszolút jellemző Márkra.

A következő szám a melankolikusabb Chasing Cars, szomorú és lassabb. A Szent Johanna gimiből ismerhetitek. A dalt a főszereplő szerelmi bánatra ajánlja.

Filmajánló: A film amit most választottam az a Bocs, hogy szeretlek. Na jó, tudom a fiúk máris továbbhaladnak, de nem is baj, ez most egy csajos film. A történet a 37 éves Alexandro Belliről és a 18 éves Nikiről szól. Belekerülnek a szerelem viharába. Lesznek boldog pillanataik, de problémákkal is meg kell küzdeniük. Ez a film az egyik személyes kedvencem. Romantikus, vicces és drámai fordulatokat is tartogat a néző számára. Ajánlom mindenkinek.

Menyhárt Anna Léna 6.a