Díjazta 2019 legjobbjait a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola

A Debreceni Sportcentrum-Sportiskola a Főnix Csarnokban tartotta a díjátadóját. A rendezvényen a szakosztályok legjobb sportolóit és edzőiket, valamint a DSC-SI egészére tekintettel a sportiskola legjobb női és férfi utánpótlás és felnőtt sportolóit, edzőiket tüntették ki. Iskolánkból Lovas Benedek 7. a osztályos tanuló a kézilabda szakosztály legjobb fiú sportolója kitüntetést kapta meg. Jó tanuló és Jó sportoló elismeréseket is adtak át, továbbá az év legjobb csapatát és edzőjét is díjazták.

Becsky András intézményvezető értékelte a 2019-es évet. Beszámolójából kiderült, hogy a DSC-SI színeiben több mint ezer fiatal sportol jó eredménnyel: tavaly csaknem 150 érmet szereztek a sportolóik.

Papp László polgármester megköszönte azt a teljesítményt, amellyel a fiatalok segítették a város hírnevének erősítését, valamint ismertette, hogy a város a jövőben is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél jobb körülményeket biztosítson a sportolók felkészüléséhez.

Forrás: https://www.dehir.hu/debrecen/ismet-dijazta-az-elmult-ev-legjobbjait-a-debreceni-sportcentrum-sportiskola/2020/02/25/

Vajdics Zsuzsánna

Fotó: Kandert Szabolcs